Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


1Η Πανορθόδοξος Λαϊκή Εκδήλωση
του Ελληνορθοδόξου Συλλόγου,
«ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ»
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!
του Πανεπιστημίου Αθηνών
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010, ώρα 3.00 μ.μ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Τα συνθήματα μας:
ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ KAI ΜΕΙΩΣΗ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Ή ΑΠΟΡΘΟΔΟΞΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιτροπή Αντιπροσώπων
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Συντονιστής:
Αθανάσιος Ν. Παπαγεωργίου
Ιατρός-Χειρουργός,
Διδάκτωρ του Παν/μιου Αθηνών
Πρόεδρος του Συλλόγου
«ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ»-
«Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ENA AΠΛΟ SMS ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!



Ενημέρωση από τον Άδωνι Γεωργιάδη Γραμματέα & Βουλευτή Β΄Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.

Ελληνίδες & Έλληνες

Όλες αυτές τις ημέρες το τηλεφωνικό κέντρο του πολιτικού μου γραφείου έχει πάρει φωτιά από Έλληνες και Ελληνίδες από κάθε άκρη της γης και της Ελλάδος οι οποίοι και ζητούν απεγνωσμένα να υπογράψουν για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος περί ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους λαθρο-μετανάστες. Σε συνέχεια της απαιτήσεως των συμπατριωτών απ' όλη την υφήλιο αναπτύξαμε τις υπηρεσίες συμμετοχής στις υπογραφές για το δημοψήφισμα μέσω SMS - γραπτού μηνύματος στο κινητό στον αριθμό 6979240406 στον οποίο και πρέπει να αποστείλετε το γραπτό μήνυμα:
"ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ",
καθως και της δυνατότητας ηλεκτρονικής υπογραφής κάνωντας copy-paste τον ακόλουθο σύνδεσμο -
http://www.adonisgeorgiadis.gr/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=1&Itemid=33

Σας καλώ να το ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Δήλωση Καρατζαφέρη υπέρ του Δημήτρη Παπαγεωργίου


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης με τον εκδότη της "Ελεύθερης Ώρας" δήλωσε: "Αν ο Δημήτρης Παπαγεωργίου αντιπροσώπευε την «Αυγή» και συμμετείχε σε βαρβαρότητα των αντιεξουσιαστών σήμερα θα ήταν ελεύθερος.
Επειδή υπηρετεί την αντίπερα όχθη προπηλακίζεται, προσβάλλεται, φυλακίζεται. Είναι η απάντηση των αριστερών στη δίωξη, όπως λένε, των κομμουνιστών του '50. Η πρόκληση των αριστεριστών με τη συνεπικουρία της κυβέρνησης δεν θα απαντηθεί όπως σχεδιάζουν με βία, αλλά σε ένα πεδίο που υστερούν, στο δημοκρατικό βίο
".

http://elkosmos.gr/

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΗ Ι. ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ


Τα όρια ξεπεράστηκαν, η ανοχή τελείωσε, η οργή ξεχειλίζει.
Οι πολύ γνωστοί και καθόλου άγνωστοι επιτέθηκαν για μια ακόμη φορά σε φοιτητή μέσα στην Πάντειο. Αυτή η φορά όμως είναι ξεχωριστή, επιτέθηκαν στον μεταπτυχιακό φοιτητή Χρύση Ιωάννη μέλος της ΝΕ.Ο.Σ. , ένας φοιτητής με ιδιαίτερες ικανότητες.
Πρέπει κάποιος να είναι πραγματικό ανθρωπόμορφο κτήνος για να επιτεθεί σε ένα παιδί σαν τον Γιαννη Χρύση. Πρέπει μέσα στο μυαλό και στην ψυχή να μην υπάρχει τίποτα πέρα από μίσος και από μίσος. Πρέπει να μην έχει κανένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό.
Τέτοια άτομα ο Υπουργός Προ.Πο. κ. Χρυσοχοΐδης αφήνει ανενόχλητα να καταλαμβάνουν δημόσια περιουσία για να κάνουν πραγματικά αποτρόπαιες πράξεις όπως η παραπάνω. Να καταλαμβάνουν δημόσια περιουσία για να οργανώνουν αυτές τις πράξεις αλλά και να τις επιδεικνύουν ως λάφυρα στο διαδίκτυο. Ό,τι και να κάνουν παραμένουν όμως «παιδιά».
Τα όρια ξεπεράστηκαν, η ανοχή τελείωσε, η οργή ξεχειλίζει.


Εκ του Γραφείο Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

"Αυτοκινητοπομπή τo ΣΑΒΒΑΤΟ 30-01-2010.


Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το ΣΑΒΒΑΤΟ 30-01-2010 όπου θα μιλήσει στην Συνδιάσκεψη του ΛΑ.Ο.Σ. στο ξενοδοχείο "ΠΟΡΤΟ ΠΑΛΛΑΣ" στις 6μμ. Όσοι φίλοι διαθέτουν αυτοκίνητο και θέλουν να λάβουν μέρος στην αυτοκινητοπομπή, να βρίσκονται στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στις 5 μμ. Από Κοζάνη όσοι θέλουν να βρίσκονται στα γραφεία μας, Παύλου Μελά 12, 2ος όροφος στις 2:45 μμ για να πάμε όλοι μαζί. Σας περιμένουμε για να δώσουμε όλοι μαζί ένα δυναμικό παρόν στο κάλεσμα του ΛΑ.Ο.Σ. Κοζάνης.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

A Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η - Η Απογραφή του 2011: γιατί βιάζεται τόσο η κυβέρνηση για την ιθαγένεια


Υπάρχουν δύο μεγάλες απορίες για την στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα της χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας
Γιατί υιοθετούνται τόσο χαλαρές προϋποθέσεις
Γιατί το μέτρο προωθείται με τόση βιασύνη
Οι χαλαρές προϋποθέσεις συνίστανται κυρίως στους μικρούς χρόνους παραμονής που απαιτούνται (από "10 στα 12" στα "5 στα 10"), στην κατάργηση κριτηρίων ενσωμάτωσης (όπως η γνώση ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού), και στη κτήση της ιθαγένειας από ανήλικους (με ελάχιστες προϋποθέσεις είτε γέννησης είτε φοίτησης για λίγα χρόνια σε σχολεία).


Η απάντηση είναι σχετικά απλή: οι χαλαρές προϋποθέσεις σε συνδυασμό με την υιοθέτηση πολιτογραφήσεων με απλή δήλωση και προθεσμίας διετίας για την απάντηση αποσκοπούν στην πολιτογράφηση του μεγίστου δυνατού αριθμού μεταναστών. Επιπλέον η κτήση ιθαγένειας από άβουλους ανηλίκους έχει ως στόχο να κατοχυρώσουν ελληνική υπηκοότητα όσο το δυνατόν περισσότεροι έτσι ώστε να μην μπορεί να τους αφαιρεθεί μετά από ενδεχόμενη νέα αλλαγή του δικαίου ιθαγένειας.


Η απογραφή του 2011


Τα προαναφερθέντα αφορούν την προφανή πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να αποκτήσει μια μεγάλη νέα δεξαμενή πράσινων ψηφοφόρων. Η δε βιασύνη του να περάσει ένα διχαστικό νομοσχέδιο από την αρχή της κυβερνητικής θητείας έχει ως στόχο να κάνουν χρήση των ευνοϊκών διατάξεων ο μέγιστος δυνατός αριθμός ψηφοφόρων.


Όμως υπάρχει και ακόμα ένας λόγος για τη βιασύνη: η απογραφή του 2011 με βάση την οποία θα γίνουν οι επόμενες εκλογες, και στην οποία θα καταγραφεί ο πληθυσμός της χώρας.


Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει να πολιτογραφηθεί η μεγάλη μάζα των αλλοδαπών πριν από το 2011, γι' αυτό έβαλε και τη σχετική διετή προθεσμία. Ο δε απαιτούμενος χρόνος της 5ετίας παραμονής (από προηγούμενη δήλωση για 7ετία του Πρωθυπουργού) δεν είναι τυχαίος αλλά συμπίπτει με 5 έτη μετά την τελευταία μεγάλη νομιμοποίηση του 2005.


Η απογραφή του 2011 θα οδηγήσει σε πιθανή ανακατανομή των εδρών, αντικατοπτρίζοντας τη νέα δημογραφική πραγματικότητα με την ενσωμάτωση των αλλοδαπών στο εκλογικό σώμα. Γι' αυτό είναι απαραίτητο (για το ΠΑΣΟΚ) οι αλλοδαποί να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα πριν το 2011.


Επιπλέον η καταγραφή των αλλογενών στο εκλογικό σώμα είναι απαραίτητη για την υιοθέτηση μέτρων τύπου θετικών διακρίσεων (affirmative action). Αυτά τα μέτρα, τα οποία υιοθετούνται από αριστερά κυβερνητικά κόμματα στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν ως στόχο να εκπροσωπούνται οι "μειονότητες" κατ' αναλογικό ποσοστό στις διάφορες θέσεις και αξιώματα, π.χ. στην Αστυνομία, στα Πανεπιστήμια, στο Δημόσιο, κτλ.


Το σχέδιο ΠΑΣΟΚ


- Έχοντας εξασφαλίσει την ευγνωμοσύνη των μεταναστών μέσω της πολιτογράφησης
- Έχοντας εξασφαλίσει τον νέο εκλογικό χάρτη μέσω της απογραφής του 2011
- Έχοντας εξασφαλίσει τους νέους "πελάτες" του 2011 μέσω θετικών διακρίσεων με βάση την απογραφή του 2011


Το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει στις εκλογές του 2013 παντοδύναμο, έχοντας εξασφαλίσει ένα +5% τουλάχιστον ψηφοφόρων από την ήδη καλή του αφετηρία.


Τρία μόνο προβλήματα έχει στην υλοποίηση του σχεδίου του:
Η απόρριψη του "Γερμανικού" εκλογικού συστήματος δεν θα του δώσει το πολυπόθητο μπόνους στις μονοεδρικές΄έως το 2017. Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει να σαρώσει τις μονοεδρικές, αποκτώντας έτσι άμεση πρόσβαση στις τοπικές κοινωνίες ενώ η αντιπολίτευση θα περιοριστεί να πάρει τις έδρες της μόνο από τις ευρύτερες περιφέρειες.
Τουλάχιστον το 1/2 των μεταναστών ηλικίας έως 35 ετών (δηλαδή οι άνδρες) δεν πρόκειται να δείξουν καμιά ζέση να γίνουν Έλληνες, αφού αμέσως θα πρέπει να καταταγούν στον Στρατό. Κι αν/όταν περάσει η κυβερνητική ρύθμιση θα δείτε την μεγάλη δυσαναλογία αιτημάτων πολιτογράφησης ανάμεσα στα δύο φύλα.
Η τεράστια κοινωνική έκρηξη λόγω της βέβαιης οικονομικής αποτυχίας αλλά και των ορατών αποτελεσμάτων της πολιτογράφησης μεταναστών θα οδηγήσει (αν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση) σε μεγάλη μεταστροφή της ψήφου των πραγματικά ιθαγενών.

http://d-politiki.blogspot.com/2010/01/2011.html

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Για ακόμα μία φορά ο Σταλινικός ριζοσπάστης επιτίθεται εναντίον μικρομεσσαίων και βιοπαλαιστών Ελλήνων κατοίκων της προσφυγικής (από τις αλησμόνητες πατρίδες) Νέας Μηχανιώνας. Τα κομμουνιστικά κατάλοιπα μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν ότι οι περισσότεροι μηχανιώτες ξεσηκώθηκαν κατά της παράνομης απεργίας των αιγυπτίων ψαράδων, στοχοποιεί το τοπικό ΛΑ.Ο.Σ. και εξαπολύει λάσπες και ύβρεις εναντιον του.
Εμείς ως γνωστόν συλλεγουμε υπογραφές για την διενέργεια δημοψηφίσματος για το φλέγον θέμα της λαθρομετανάστευσης. Ο ριζοσπάστης ψευδώς γράφει ότι συλλέξαμε υπογραφές για να φύγουν από την Νέα Μηχανιώνα οι αλλοδαποί εργάτες. Ακολουθεί το προπαγανδιστικό και ψευδές απόσπασμα του αμετανόητου σταλινικού ριζοσπάστης
του φύλλου της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΑ 15 .
...........................................................................................................................................
Ακόμη καταδίκασε την προσπάθεια στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ. που ζητούσαν από το λαό της Μηχανιώνας να υπογράψει κείμενο με το οποίο καλούνταν οι Αιγύπτιοι εργαζόμενοι να εγκαταλείψουν τη Μηχανιώνα. «Κανείς δεν υπέγραψε, γιατί ο λαός της περιοχής γνωρίζει ότι αυτοί που εκβιάζουν, που βρίσκονται πίσω από αυτή την πρωτοφανή αντεργατική επίθεση είναι 5-6 μεγαλοπλοιοκτήτες», επισήμανε.

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5451839&publDate=15/1/2010

Νέο εμετικό απόσπασμα του ριζοσπάστη... Θα σας πρότεινα όταν το διαβάζετε να μην τρώτε γιατί θα ξεράσετε από αυτά τα σταλινικά που πρεσβεύουν....


Συμπαραστάτες έχουν στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. που καλούν το λαό της Μηχανιώνας να υπογράψει κείμενο για την εκδίωξη των Αιγυπτίων ώστε να έρθουν νέες στρατιές «σκλάβων» από άλλες χώρες.

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5454083&publDate=16/1/2010
.....................................................................................

http://neos-mihanionas.blogspot.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ



Η συνέντευξη του αναρχικού Νίκου Κουνταρδά, από τις φυλακές Κορυδαλλού, στον Πάνο Παπαδόπουλο, αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο αυτό που εδώ και αρκετό καιρό υποστηρίζουν πολλές ανεξάρτητες φωνές: δεν υπάρχει τίποτα αγνό και αγωνιστικό στο χώρο της αναρχίας.
Πολλές φορές έχουμε διερωτηθεί πώς είναι δυνατό να μη συλλαμβάνονται αυτοί οι «γνωστοί άγνωστοι», αυτοί που λεηλατούν περιουσίες, που καταστρέφουν το μόχθο των σκληρά εργαζόμενων – φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών, αυτοί που τάσσονται αναφανδόν υπέρ οποιουδήποτε που αυτοαποκαλείται «κατατρεγμένος μετανάστης», «βασανισμένος πρόσφυγας», αυτοί που τρομοκρατούν με βόμβες και σφαίρες, αυτοί που εξαπολύουν δολοφονικές επιθέσεις κατά φοιτητών. Η απάντηση για αυτούς που καθοδηγούν τον αντιεξουσιαστικό χώρο είναι απλή, τόσο απλή που συγκλονίζει: «οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από την Τουρκία και το Ισραήλ». Η παραπάνω δήλωση δεν ανήκει απλά σε κάποιον που διαφωνεί και απεχθάνεται την αναρχία αλλά στον Νίκο Κουνταρδά, ένα αναρχικό – ιδεολόγο που πίστεψε στην αναρχία, αγωνίστηκε για την αναρχία και απογοητεύτηκε από αυτή.
Καλό θα ήταν όλοι εκείνοι που πιστεύουν στον αγνό αγώνα για την ελευθερία, να αρχίσουν να βλέπουν κάτω από την επιφάνεια, πίσω από τη βιτρίνα και να μη βαυκαλίζονται με ιδεολογίες κούφιες που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των δυναστών.


Εκ του Γραφείο Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΛΑ.Ο.Σ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ


Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, αφουγκραζόμενος τη ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ για αγωνιστική αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση που απεργάζεται αντεθνικά σχέδια, αποφάσισε την πραγματοποίηση ΠΑΛΑΪΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ στην Αθήνα, το δεύτερο 15θήμερο του Ιανουαρίου.

Ο τόπος, η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

ΗΡΘΕ η ώρα του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ και η ώρα των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.

Καλό είναι να κάνουμε κριτική απ' το σαλόνι μας, αλλά οι εξελίξεις ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ πέρα από κόμματα και χρώματα, ιδεολογίες και πολιτικές συμπάθειες.......

ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!!



http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/