Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Επίσημη παρουσίαση της Ν.Ε. Κοζάνης του ΛΑ.Ο.Σ.


«Ο λαός να αποφασίσει για την ψήφο των μεταναστών...»

Στα πλαίσια της οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος δημιουργήθηκε και εγκρίθηκε η νέα Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Κοζάνης.

Η σύνθεσή της είναι η εξής: πρόεδρος Κυπιρτίδης Αναστάσιος, αντιπρόεδρος Παπατσιμούλης Δημήτριος, γραμματέας Χριστόπουλος Λάζαρος, γραφείο Οργ/σεως Κοκόγιας Γεώργιος, γραφείο Συνδικαλισμού Γεωργιάδης Γρηγόριος, γραφείο Τοπ. Αυτοδιοίκησης Γεωργιάδης Περικλής, γραφείο Νεολαίας Αλέξιου Ευάγγελος, γραφείο Γυναικών Τζούμα Λαμπρινή, γραφείο Οικονομικού Μέγας Βασίλειος.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας Ν.Ε. πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος στην Κοζάνη, από την περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κα Βασιλική Διαμαντίδου παρουσία και του βουλευτή του κόμματος κ. Άγγελου Κολοκοτρώνη και του νέου προέδρου της Ν.Ε. ΛΑΟΣ Κοζάνης κ. Αναστάσιου Κυπιρτίδη, οι οποίοι και παραχώρησαν σχετική συνέντευξη Τύπου, στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Όπως ήταν αναμενόμενο -πέραν της νέας σύνθεσης της Ν.Ε.- τη συνέντευξη Τύπου απασχόλησε κατά κόρον το ζήτημα της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την παροχή ή μη του δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες.

Εν αρχή ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΛΑ.Ο.Σ. Άγγελος Κολοκοτρώνης εξηγώντας τους λόγους της επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία και τον Νομό Κοζάνης δήλωσε: «βρίσκομαι εδώ στο πλαίσιο περιοδείας του κόμματός μας με στόχο να δεχθεί η κυβέρνηση να γίνει δημοψήφισμα για τους μετανάστες και το δικαίωμα ψήφου αυτών. Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι αντίθετος σ' αυτή την τακτική της κυβέρνησης. Δεν είμαστε ενάντια στο σύνολο των μεταναστών, είμαστε ενάντια στους παράνομους. Δεν μας ενοχλούν οι άνθρωποι που έρχονται από ξένες χώρες με νόμιμο τρόπο. Ζητούμε όμως ο λαός να αποφασίσει και γι' αυτό θέλουμε δημοψήφισμα για το αν θα πρέπει να δοθεί ή όχι το δικαίωμα ψήφου», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κολοκοτρώνης.

Από την πλευρά της η περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας του ΛΑ.Ο.Σ. Βάσω Διαμαντίδου παρουσίασε τη νέα σύνθεση της Ν.Ε. Κοζάνης, συνεχάρη τα εκλεγέντα μέλη και τους ευχήθηκε «σιδερένιοι», ενώ ο πρόεδρος της Ν.Ε. Κοζάνης Αναστάσιος Κυπιρτίδης με αφορμή τη νέα του θέση είπε «το φορτίο στις πλάτες μας είναι βαρύ και οι ευθύνες μεγάλες. Από την πλευρά μας σαν νέα Ν.Ε. θα εστιάσουμε στην επίλυση των προβλημάτων της Δυτικής Μακεδονίας και θα βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με την κεντρική διοίκηση του ΛΑ.Ο.Σ. Τα γραφεία μας θα είναι ανοιχτά σε όλους, τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά να αφουγκρασθούν τα προβλήματα και τα αιτήματα της κοινωνίας», σχολίασε.

http://tharos.gr/component/content/article/42-news/636-episimi-parousiasi-ne-kozanis-tou-laos.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου