Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Εκδήλωση της Ν.Ο. ΛΑ.Ο.Σ Κοζάνης με ομιλητή τον Μ. ΒορίδηΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ν.Ο. ΛΑ.Ο.Σ. Κοζάνης το Σάββατο 13/03/2010 στο ξενοδοχείο «¨ΑΛΙΑΚΜΩΝ» με θέμα: «πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις»

Στην εκδήλωση κύριος ομιλητής ήταν ο βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Μ. Βορίδης ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τις τρέχουσες οικονομικές αλλά και πολιτικές εξελίξεις με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της παροχής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν μεταξύ αυτών και ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Α. Κολοκοτρώνης καθώς ο πρώην νομάρχης Φλώρινας Π. Αλτίνης.

Την ομιλία του κυρίου Βορίδη προσπάθησε να αμαυρώσει μικρή ομάδα ψευτοαναρχικών χωρίς επιτυχία. Ο κύριος Βορίδης σχολίασε το γεγονός λέγοντας

» κάποτε ήμασταν 4-5 μέσα στην αίθουσα και διακόσιοι απέξω, τώρα είμαστε εκατοντάδες στην αίθουσα και καμιά δεκαριά απέξω»

Στο τέλος της ομιλίας ο κος Βορίδης συνομίλησε με τους παραβρισκόμενους.

Ως Ν.Ο. ΛΑ.Ο.Σ Κοζάνης καταδικάζουμε το γεγονός και προτρέπουμε τους ψευτοαναρχικούς «με μπαμπάδες στην Εκάλη και στο Κολονάκι» να ασχοληθούν με πιο δημιουργικές εργασίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου